Koemaastot


Koekausi yhdistyksessä on taputeltu, pakkaskoekin 2021 peruttiin koronan takia. Kiitämme teitä taas yhteistyöstä! Palaamme maastoasioissa jälleen kesällä. Hyvää kevättä ja kesää kaikille!

Koemaastojenluovuttajille suunnattu info

Hyvä yhteistyökumppanimme, kiitämme teitä myönteisestä suhtautumisesta koetoimintaamme kohtaan.  Koetoimikunta on pitänyt koemaastojen anomiskokouksensa heinäkuun alussa ja postittanut anomukset teille päin tulemaan. Toivomme teiltä myönteistä suhtautumista anomuksiamme kohtaan. Hyvää loppu kesää ja syksyä kaikille koronasta riippumatta !

Kokeen onnistumisen yksi tärkeimistä asioista on hyvät koemaastot. Olemme saaneet vuodesta toiseen hyviä maastoja, joista on löytynyt koekoirille ajettavaksi jäniksiä ja kettuja.  Koirien kokeissa käyttäminen on muutakin kuin kilpailua, se on tärkeä jalostusmateriaalin keräämistilaisuus. Tästä nöyrä Kiitos kuuluu Teille maanomistajille ja metsästysseuroille.

Koemaastojen luovuttajat voivat seurata maastojen käyttöä tältä sivulta. Ilmoitamme ennen koeviikonloppua torstaina tällä sivulla kokeissa käytettävät maastot ja varamaastot. Jos maasto ei ole mainittu luettelossa, silloin sinne ei tule koekoiraa ja se on seuranne omassa käytössä.

Koetoimikunnan yhteystiedot:
Puheenjohtaja:
Matti Karppinen, p. 050 361 1391, email: maheil (at)  outlook.com 
Sihteeri: Seppo Soininen, p. 050 561 0743, email: seppojuhani.soininen (at) gmail.com

*****