Tervetuloa yhdistyksen kotisivulle

Yhdistyksen vuosikokous järjestettiin 23.2.2023. Onnea kaikille palkituille. Kuvassa Ari  ja Iiro Säisä noutamassa Vuoden 2022 pohjoissavolainen suomenajokoira palkintoa. Ajotaiturin Sävel voitti kilpailun, kuva: Viljo Pennanen

****

Lisätkää yhdistyksen facebook -sivustolle hyvätasoisia ja -taustaisia suomenajokoirakuvia, niin päivitämme niitä eri julkaisuihin sekä tälle kotisivulle ja yhdistyksen facebook -sivulle ilmeitä elävöittämään. 

====

Yhdistys löytyy myös facebookista: https://www.facebook.com/punttisilima/

====

ONNEA! Pohjois-Savon parhaat vuonna 2022

Vuoden 2022 pohjoissavolainen suomenajokoira Ajotaiturin Sävel, om. Ari Säisä, kuva Seppo Soininen

Vuoden 2022 näyttelykoira Alapörkän Ystävä, om. Erkki Rytkönen, Taina Rissanen ja Tarja Rissanen, kuva Taina Rissanen

Päivitykset

Yhteystiedot

2023

2022

****

Lumenpudotustalkoot 11.3. klo 9.00 alkaen
Tervetuloa runsain joukoin pudottamaan Punttisilimän katoilta lumia. Ottakaa kavereita mukaan ja myös työkaluja (lumikolat, lapiot jne.) sekä paljon reipasta talkoomieltä. Alkajaiseksi hörpätään kahvit ja jutellaan viimeiset kuulumiset!
T: Keskuspaikkatoimikunta

****

SAJ:n vuosikokous Mikkelissä 25.-26.3.
Yhdistys tarjoaa perinteisesti linja-autokuljetuksen vuosikokoukseen lähtijöille. Lähtö perjantaina paluu sunnuntaina näyttelyn jälkeen. Aikataulu täsmentyy vielä perjantaina silleen että perillä Mikkelissä n.17-18.00 ja sunnuntaina lähtö takaisinpäin viimeistään 14.00. Myös huoneita on varattu yhdistyksen nimiin ja niitä on vielä joitain vapaana. Alakakeepa ilimottaatua Kuivalaisen Ristolle, risto.kuivalainen@gmail.com tai 0400916731. Hotelli haluais tiedot tulijoista mieluummin heti mutta lupasin tietoja vähän sen jälkeen kun ite ne oon saanu. T: Risto Kuivalainen

****

Kaipaamme kuvia suomenajokoirista ja ajokoiraharrastuksesta ! Meille käy kuva, jossa koira on ihan tavallisessa touhuissa. Lähetä se osoitteeseen: sihteeriposti (at) gmail.com tai lataa facebookiin ja ilmoita että kuva on yhdistyksen käytössä.

Yhteistyössä

Suosimme suomalaista Werraton koiranmuonaa